Vraag maar raak

Heb jij ook zoveel vragen?

Als ondernemer heb je vast veel vragen over je belastingen, administratie of andere geldzaken. Maar je zoekt het nu liever op via Google of je vraagt je omgeving omdat je bang bent dat je als je je adviseur vraagt gelijk weer een rekening krijgt.

Dat snap en ik herken ik, maar ik zie in mijn praktijk ook dat mensen door de hoeveelheid aan informatie die beschikbaar is en vooral ook tegenstrijdige informatie die je vindt niet de juiste keuzes maken of dingen alsnog niet goed doen. Dat vind ik jammer, want dat is verspilde tijd. En als je direct de juiste informatie had gehad had je dit een hoop ellende  en frustratie kunnen besparen.

Daarom heb ik het “Vraag maar raak abonnement” in het leven geroepen. 

Ik beantwoord alle korte vragen die jij hebt over de financiën van je bedrijf per mail of telefoon voor een vast bedrag per jaar (€ 99 exclusief BTW). Wil je per maand betalen, dan kan dat ook. De kosten zijn dan € 9,99 exclusief BTW per maand. Het abonnement loopt voor een jaar en wordt automatisch verlengd tenzij je aangeeft dat je er geen gebruik meer van wilt maken.

Het kan zijn dat je me een vraag stelt die niet zo snel is te beantwoorden en waarbij een uitgebreid(er) advies of uitzoekwerk nodig is. Dan laat ik je dat weten en overleg ik met je over de kosten daarvan.

Wil je meer weten of wil je het abonnement afsluiten neem dan contact met me op. via