Mijn naam is Anita Geijtenbeek

Heb je vragen of mijn hulp nodig?

Ik blijf dicht bij mezelf

Ik wil op een integere manier leven. Oprechtheid, eerlijkheid en ongecompliceerd leven zijn voor mij belangrijk, omdat ik dicht bij mezelf wil blijven. Ik wil me niet in allerlei bochten wringen Daarin sluit ik geen compromissen. Ik ben authentiek en hou niet van dubbele agenda’s. Die heb ik zelf ook niet. Als ik iets doe, dan doe ik dat omdat ik dat echt wil en omdat ik daar goed in ben (professioneel en perfectionistisch). Ik kies er bewust voor om alleen de dingen die bij me passen en goed voelen te doen. De rest doe ik dus niet.

Ik zoek altijd naar de beste oplossingen

Afwisseling in mijn werk stimuleert me, net als vernieuwend bezig zijn. Nieuwe dingen dagen me uit. Ik ben een echte doener en pak oude en nieuwe dingen met passie op. Ik ben flexibel en heb er plezier in om te zoeken naar een passende oplossing. Ik lever maatwerk voor mijn klant.  Mijn klant staat centraal.  Ik verdiep me in haar om haar goed te begeleiden en adviseren. Is  de oplossing éénmaal gevonden, dan geef ik mijn klanten graag ruimte voor eigen verantwoordelijkheid. Uiteraard blijf ik langs de zijlijn staan om ze te coachen, te begeleiden en mee te kijken. Tot ze het zelf kunnen. Ik denk in mogelijkheden niet in problemen. Dit vraagt vaak een omslag in denken van mijn klanten. Mijn eigen positiviteit breng ik graag over op andere mensen. Naar mensen toe ben ik behulpzaam en respectvol. Ik laat mensen in hun waarde. Die houding verwacht ik ook van mijn klanten.

Wat kun je van mij verwachten?

Wij vrouwen ondernemen anders dan mannen. Dit is niet slechter of beter, maar  gewoon anders. Dit komt doordat vrouwen anders in het leven staan, anders met risico’s omgaan en mensen en dingen anders benaderen. Verder combineren veel vrouwen persoonlijke en professionele ambities. Dat maakt het voor mij boeiend om juist deze groep ondernemers te begeleiden. Ook ik ben vrouw en ondernemer. Ik kan me daarom goed inleven in de situaties waarin ondernemende vrouwen zich bevinden en ik weet daarom ook waar je tegenaan kan lopen. Ik geef je inzicht in de financiële situatie van jezelf en van je bedrijf. Samen kijken we wat er nodig is om (nog) betere resultaten te halen, hoe je je financiële risico’s kunt beperken door zaken financieel slim(mer) te regelen. En last but not least, we kijken vooral hoe jij je dromen en ambities waar kunt maken.

Ik ben gecertificeerd Financieel Planner en financieel duizendpoot

Vanaf het moment dat ik de schoolbanken verliet werk ik al met financiën en belastingen. Door de kennis die ik in de loop der jaren heb opgedaan en door mijn werkervaring zijn er op financieel gebied weinig geheimen voor mij. Ik vind het belangrijk en interessant om op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen. Ik ben leergierig. De psychologie die gaat over  hoe mensen met hun financiën omgaan vind ik boeiend. Alles wat ik zelf leer, gebruik ik waar nodig in mijn begeleiding en adviezen.

Maar ik ben ook Leefstijlcoach

Wat een bijzondere combinatie zul je misschien denken. Dat is het ook. Maar juist door deze combinatie kan ik jou optimaal begeleiden. Het hebben van een eigen bedrijf, met de daarbij behorende (financiële) problemen en uitdagingen en ook onzekerheid kan zorgen voor veel stress. Als je daar niet goed mee om kunt gaan kan dit je belemmeren om als ondernemer in je kracht te staan en te groeien. Verder steek je vast al je energie in je bedrijf, werk je keihard en maak je lange dagen. Om dat vol te kunnen houden is het van essentieel belang dat je gezond en vitaal bent en blijft. En dan vergeet ik nog te noemen dat je vast ook nog een partner en een gezin hebt die de nodige aandacht van je vragen. Over het algemeen zal een financieel adviseur je, als je met deze dingen worstelt, niet kunnen helpen. Daarin ben ik anders. Ik vind het uitdagend om je ook op persoonlijk vlak te begeleiden, naast je te staan, je te stimuleren en je van tijd tot tijd een spiegel voor te houden. Daarom noem ik mezelf ook financieel coach.