Grip op financiën

Grip op financiën

SERVICE OVERVIEW

Een budget bepalen, uitgaven bijhouden
, (spaar)doelen stellen. Dat klinkt misschien wat ouderwets, maar als je dit consequent doet scheelt het je een hoop gepieker.
En dit kan bijdragen aan je levensgeluk omdat je je niet meer druk hoeft te maken als de belastingaanslag op de mat valt.
Dat is wat dit programma je brengt. In 3 simpele stappen ben jij je financiën weer de baas.

Waar sta je nu?

Wanneer je aan de gemiddelde ZZP-er vraagt wat haar inkomen is en wat ze onderaan de streep overhoudt, blijft het vaak angstvallig stil. Dat is ook niet zo vreemd want als ZZP-er ziet je inkomen anders in elkaar dan als je in loondienst bent. Daarom gaan we in de eerste stap je inkomsten en uitgaven op een rij zetten.

Wat heb je nodig?

Hoeveel heb je echt nodig om rond te kunnen komen, is dan de vervolgvraag. Daar gaan we in de tweede stap mee aan de gang. We kijken daarom, vooruit naar hoe je inkomen er het komende jaar uit gaat zien en kijken wat er onderaan streep overblijft. Verdien je al genoeg of moet/wil je stappen zetten om je inkomen te vergroten? 

Blijf op koers

Aan het einde van het programma weet je hoe je er financieel voor staat. En aan welke knoppen je kunt draaien om ervoor te zorgen dat jouw bedrijf voldoende oplevert. Zodat je lekker kunt leven zonder dat je je zorgen hoeft te maken of je aan het einde van de maand nog wel je rekeningen kunt betalen.

Dus:

Neem dan contact met me op